bergossip tanpa dosa

bergossip tanpa dosa

Saturday, August 13, 2011

kisah lama

dulu aku suka terima dan tinggal
aku couple dan bila sampai masa boring aku blah
aku tak pernah fikir hati orang
ada sampai merayu jangan tinggal dia
tapi aku..hati kering,x sampai seminggu aku couple dengan orang lain

tu kisah time sekolah
dan sejak aku masuk matrik aku start hargai hati orang
aku sayang orang tu betul-betul
tapi tu lah...
WHAT U DO,U GET BACK


aku ditinggalkan.......T_T
satu-satu buat taik dengan aku
semua curang
dan yang paling aku menangis dalam hati sampai sekarang
bila aku clash dia couple dgn perempuan lain dalam masa seminggu!
damn!


hambik la..baru kau tahu perasaan orang yang kau tinggal dulu
ok aku insaf
rezeki aku dapat ujian macam ni sebelum khawin
harap-harap lepas khawin tak nak la.......amin..


sekarang..aku memang akan hargai hati orang kaw-kaw
dan orang pon tulunla hargai hati aku double kaw-kaw!

2 comments:

  1. as xde pun wat cmtu kt org..tp as kene...sedih..... ='(

    ReplyDelete
  2. hee..sbb tu ujian nak dpt lg baik..

    ReplyDelete