bergossip tanpa dosa

bergossip tanpa dosa

Saturday, November 13, 2010

mat jenin...

nowdays, aku rase umi dan ayah dah maken open bila kami cite pasai pakwe2..
heehee..
kadang-kadang umi macam bebasi-basi tanye aku dah ade calon ke??
but..aku xkn bagitau dulu sampai safuan nak masok minang aku minggu depan..
ahhaaaaa..
tapi aku dah cakap kat safuan to give me 4 years for i'm surely to be her wife..
and he said "ok syg..take ur time".."tp jgn tbe2 awk yang ajak kawen awal da la"..nakal!
he added..bolehlah dye kumpul-kumpul duit dulu dal fully her dream before nak kawen nanti..
nak taw ape wishes dye??

fist skali dye nak beli honda car (x taw ape nme ntah) tp yg 2nd and by CASH!
aku ckp beli la keta kancil dlu ke..
dye xnk utang2..n senang x pyh bli keta dah bile dah kawen..weee
 2nd wishes dye, nk keje kumpul modal bukak kedai buat plat keta and moto..
area klang is a good marketing..dye kate..haha
modal pon murah...dye kate la..

and the most wishes dye ialah..
kawen dgn aku la...
huuureeeeyyy..
senyum kembang idong..

and aku plak..
xde la impian setinggi dye..
4thn ckup untuk aku pakai keta MYVY(je..)...oren...tingkap tinted..ade skirt...
fuuhhhh..
and...mostly beli banglow rumah kat ayah n umi meniti hari2 bahagia..
cewahh..

so..4 thn mungkin ckup untuk kami kumpul dan tunaikan apa kami nak..
kalau dah jodoh..
lautan api sanggup ku sejukki...walawey!

okez this is our picture regarding to our dream..
comel x wak??
pnt saye lukis taw..
mmmuahh..mmuuaahh...mmmuuaahh
ooopppss... :-P

1 comment:

  1. hehe...so sweet.....acap pown nk berangan gk la..huhu

    ReplyDelete