bergossip tanpa dosa

bergossip tanpa dosa

Tuesday, February 15, 2011

eh kau apehal???

aku pelik la dengan orang-orang zaman skang ni??
mulut dasyat-dasyat..
aku pon xde lah nak baik mane kan..
ade jugak ngumpat-ngumpat blakang..
standard r..
gitahu aku sape yang x penah ngumpat kawan die??
sape..sape??
tgk x berani..


aku kecian bace blog cik epal ni.. cik epal punye blog
bakpe lah ade yang dok sibok ngutuk dia??
aku pon x paham??
aku xde bukanla nak backup mende la kan..
ko nak kutuk x yah la over sangat..


aku x tahu la yang ngutuk tu kenal ke x cik epal ni..
okeyh2..
aku xnak r sibok lebey2..
aku cume pelik je lah dgn perangai orang skang ni..
pelik weh..
stakat jaga kain jiran tu normal la..
tp ni da sampai nak jage kain mak nenek jiran jauh plak..
ish..


ade hak x kalau kita nak sue orang ngumpat kita??
jawap3????

2 comments:

  1. eish...chill..chill..cik epal pun dah cool dah aku tengok...hehe..smangat tol ko marah org tu ek...

    ReplyDelete
  2. bkn ler mrh..aku cm pelik..bapak kuno sgt itu olang la...haiyaa...ape pekdah la dye dok ngumpat cik epal tu..dpt epal pon x weh..haha

    ReplyDelete