bergossip tanpa dosa

bergossip tanpa dosa

Saturday, April 23, 2011

histori cheta..kui3

location sekarang:level 1...searching for wifi..
tadi ushar satu blog ni..mcm sweet jek bila baca dia cerita tentang ex boyfie dia..
saya nak cerita jugak boleh??
dah break baru terasa nak kenalkan ..
boleh ke???
nak letak gamba jugak...
izinkah ek??
if some of them bce ni..maaf taw..saya curi gamba korang..
if u feel something yang cam anoyying tu..
tak yah baca la..tehee

started with my fist love since 2nd sem in matrik..
not fist lover sangat arr sebenanyer..
tapi dengan dia la mule-mule saya nangis bila break..
break sebab...emm..ada masalah lah..biasela..
dia ni org terengganu..
he is one of nicest guy that i ever meet..quite romentic actually..
i still remember his coklat in a cinema..:)


saya suke tgk die senyum.
sweet sangat...heeee




lepas da x berapa jodoh dengan dia..
 saya berkenalan dengan jejaka dari kelantan
kami x kapel pon..juz be a best friend..
                                          kami janji nak setia sama-sama dan kalau ada jodoh..yahh..kawen la..
but..deeply in our heart of course we put some hope to being together one day..
 tapi..takda jodoh..
its ok..
 dia ni orang kelantan
 we stop our "friend" relation after he got a new gurlfriend...
hatinya teralih..cewaahhh..
 congrate u..
 nothing to say sorry la weh..hati milik ALLAH dan boleh diubah bila-bila..
he also a nicest guy..
always guide me to a good thing to be a good muslimah..
thank for that...:)
here is he..


                                                                                           

   hows ur life now lil bro??:P
          you are 1 month(genap)  youngest from me...hee


 after we stopped the relationship  I've been introduced with kelantan guy again..
  most of ex boyfie that i really hard to forget off!..
 a lot of  sweetest moment we had been through..
 ok tapi jodoh di tangan ALLAH..
ape kita suke x semestinya baik untuk kita..
so we decide to end our relationship...:'''-)

                                                                                              
             our moment at teluk cempedak..
credit to me as a photographer ok!:)



 setelah seberapa dekad,dekad la sgt kan.
 barulah saya decide untuk terima new guy in my heart
tu pon not actually fully heart.
sikap saya yang berubah menjadi terok menyebabkan kami 
juga terpaksa
end kan relationship kami..
seriously
he is the caring person..
very patience on what i do eventually broaking his heart,
seriously a lot of thing yang saya buat without thingking of his feeling..
pakwe paling tua sbb umur dia dah 25 sekarang..
29 april ni besday dia..
 HEPPY COMING BESDAY..MOGE PANJANG UMUR DAN  BERJAYA DUNIA AKHIRAT.
im really sorry of my mistaken..:')
and..i already forgive for all ur mistake dear..
he's from terengganu..

                                                                                  
                                                                                                           mish u damn much!
                                                                          semoge awak jumpe perempuan yang baik sebab awak baik... :)

 sume pakwe saya dari pantai timur kan??
saya pon tak tahu kenapa?haha
                                 apepun..semoga kami semua hepi dalam menjalani hari-hari yang kami  lalui..
                                          saya doakan diorg bahagia dengan pasangan masing-masing..
 dan saya??
         saya bahagia jugeee...:p
    


     JANGAN ADA 
YANG     
SAMAN SAYA
 SEBAB GAMBAR
     DISEBARKAN...HEE..
SORRY GUYS..




                                                                               p/s:kau buang tebiat ke??sweet gile post ko??


















4 comments:

  1. weh mira. aku memang tak puas hati dengan kau! asal ex kau sebelum2 ni hensem2 ek? x aci! aku x dpt yg hensem ponnn! hahaha! jeles i taw~
    p/s: sambil aku baca entry ni sambil tu aku perasan, "eh, sume ore pantai timur deh. molek2.". hehe..
    jangan mara nanti kena jual~

    ReplyDelete
  2. haha..bgtaw razif!bia x hensem janji baik hati gitu..haha...:p
    pompuan hduh vs laki hensem...:)
    so..pompuan cantik vs laki x hensem...

    ReplyDelete
  3. yang penting hati.... =P

    ReplyDelete